Wie zijn wij:

Falma van Houten startte begin September 2008 Sedap Catering. Zij is geboren in Jakarta, Indonesië. Na jarenlang bij een uitgeverij gewerkt te hebben, besloot Falma haar droom waar te maken om een cateringbedrijf te starten dat gespecialiseerd is in authentieke Indonesische gerechten. Van jongs af aan was zij geïnteresseerd in koken. Falma leerde de fijne kneepjes van het vak van haar moeder Sylvia Schultz, die op Sumatra is geboren. Haar kookkunst werd tot in de wijde omgeving geroemd.

Tot op heden volgt Falma vele workshops om ideeën op te doen en haar kookkunst te optimaliseren. Kwaliteit en perfectie staan voorop bij Sedap Catering. Daarom bereidt Falma op authentieke wijze en met de originele Indonesische ingrediënten al haar gerechten. Klanten komen pas terug als je kwaliteit levert, is het motto van Falma.

WINKEL - op de Noorderweg 13A heeft Sedap Catering een winkel die open is op elke vrijdagmiddag van 14.00 uur t/m 19.00 uur. U kunt hier take-away maaltijden kopen van €11,50, € 9,50 en € 7,80 De bakjes zijn gevuld met witte pandanrijst en/of Bami, 2 soorten groentegerechten en 3 soorten vleesgerechten.